Thursday, 24 November 2011

Airail:Airail Juieta Syahrail

Salam semua...

Kalaulah ader labah2 sti duduk pon x jatuh labah wat sarang smpi kukuh kat belog sy nie... hehehe..

arini nak story pasal anak saya yang sulung tu... AiRail Juieta Syahrail.. a.k.a wita, tata, kakak, incot... mne dapat incot tu kena tanya bapak dier lah.. sukew betol menambah2@ panggil name laen... 
x cukop dengan adik bradik dier, anak2 dier pon dapat name samaran gak.. memang ader harapan smpi besar lah name tu.. cume orang laen x tau lagi selain kami ber empat...

wita sekarang dah semakin berisi..  sukew sgt saya tgk.. alhamdulillah.. makin tembam anak mama.. sejak saya tukarkan susu dari nespray ke duch lady dier semakin sukew minum susu + makan x yah nak ckp lah.. kater adik ipar saya yang menjagenyer tu.."tiap kali orang makan dier pon nak makan samer, w/pon dier dah abeh dier punyer part" tapi masalahnyer dier mmg sukew makan tp perut budak2 banyak mane lah yang boleh dimasukan.. tu yang kena control dier makan.. kalau tidak jawapannyer kuar balik lah.. kalau berak tu ok lagi kot.. nie muntah.. tu yang x sedap tu.. 

satu lagi pasal berjalan.. x kire lah saper2 yang ader di rumah nak keluar mesti nak ekot.. memang sukew berjalan lah.. x kire kemane.. hehehe.. mungkin dah terbiase.. atok dier kalau nak amek makcik dier sti dier ekot, nenek kalau pegi memane suke bawak cucunyer.. dah skrg nenek x bagi ekot meraung 1 rumah.. luar rumah + jiran2 pon blh dgr kalau menjerit budak debab tu.. hehehe...

mama + papa hepi sgt ader kamu wahai anak2 ku.. doa kami semoga menjadi seorang yang solehah, menghormati orang tua dan berjaya diduni dan di akhirat kelak.. aminnnnnn

No comments:

Post a comment

Ilmu Pengetahuan Utk Semua....

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)