Thursday, 21 April 2011

Salam Hari Khamis...

As salam semua...

semoga ari ari anda semakin ceria & penuh ketenangan dengan kehijauan blog ini.. hahahha.. (prasan lebih)

nie nak cite ckit pasal smlm... x tau lah kenapa tetiba je kat blog aku yg part blog paberet aku tuh leh jd cam gini.. mungkin jammed kot.. bukan sbb rami orang tgk blog aku tp sbb terkejut blog tukar jd hijau.. hahahhaa... (blh heh cam tu)


cube korang tgk kat blog abg ben tu blh tertera tidak aktif lagi?? mula2 aku duk pikir npe plak tajuk entry abg ben kali nie? bila click x blh kte dah x aktif... tp time tu dah nak blk tu yg aku sempat wat printscreen jek... nie pagi2 msok opis 1st thing aku buat adalah cek balik buleh bukak kew x blog tu.. sib baek lah boleh... aku ingat abg ben dah block aku kew.. mne lah tau aku ekot segmen x btol kew kan... hehehe..

ade sesape leh bgtau npe??? kew mmg btol blog jammed sekejap semalam???

2 comments:

Ilmu Pengetahuan Utk Semua....

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)