Wednesday, 13 April 2011

Peace....


As salam...
Korang semua mesti tau sign aper kat atas tu kan... "PEACE"... sje nak kongsi cerita mlm td..

Si wita tu baru pandai wat sign peace tu dgn sdrinyer..yg besh tu kemain lagi tunjuk kat kite ' mama tgk peaceeee.. dgn due jarinyer yg menunjuk kan sign itu... sebelom nie duk sibuk lah mintak tlg buatkan @ btolkan kedudukan jari dier tu nak buat peace tu... heehehe.. anak mama...

budak2 zaman sekarang mmg cepat sgt nak blaja kan... lagi 1 klo kiter nak buat sesuatu tu kne lah pikir2 @ tgk2 dlo silap2 si kecik duk mengikut... ekot perkare yg boleh n baik diekot x per... "melentur buluh biar dari rebungnya" x gitu??? hehehe..

8 comments:

  1. hqfizulhqkim: susah tol eja nme awk heh.. hehehe.. peace 2 u to

    yg no.2 nie x tau nak eja mcm nme.. hehehe sy pon.. peace 2 u to..

    tembume: haah ngan jari dier yg kecik molek tu, chomei je...

    ReplyDelete
  2. Tag Join GA :-)...


    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

    ReplyDelete
  3. whoa...dh pndai buat peace... http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. alaaaa...naper tak amik gambar dia wat piece..

    mesti cute kan..

    ReplyDelete
  5. cik cempaka: tu lah hp wat hal x leh nak amek gambo.. tu yg kne cri pic dri pakcik google jek.. hehehe...

    ReplyDelete

Ilmu Pengetahuan Utk Semua....

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)