Monday, 15 October 2012

Episod Sakit Hati...

salam...

Kalau bab poyo serah pada yang pakar a.k.a NEL... anybody know????? hahahha... Tak baik mengata orang, takot nanti kembali pada kita.. bak kater mamie saya, tangan yang menuding satu je yg get back to use ade lagi empat... haaaaa... that y ktorg adik bradik tak brani nak mengata sgt klo depan mak, blakang byk jugak.. hahahaha...

Sebenarnyer arini aku rse lebih baik aku luahkan kat cni w/pon mcm cakap sorang2, at least aku luahkan n hope semua gone, tak payah nak ingat2 lagi.. Insyaallah...




Ya Allah ampunilah hambamu ini, sesungguhnya kami manusia yang kerdil, Kau murahkanlah rezeki kami sekeluarga, jadikanlah anak2 kami anak2 yang soleh & solehah... amin ya Rabbal alamin..

No comments:

Post a comment

Ilmu Pengetahuan Utk Semua....

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)