Wednesday, 1 June 2011

Bandung oh Bandung... Fasa II

As salam semua...

Episod kali nie kesinambungan dari entry lepas... amatlah berkait rapat... ukan aper after bersuke ria, berjimba-jimba kat bandung ritu 2 @ 3 hri lps tu my love kuya2 masuk wad...

wawawa... x tertahan air mataku ini melihat sikecil meronta2 dlm keadaan tidak bermaya apabila tangannyer dicocok utk drip air... "cirit birit vs muntah-muntah"  itulah penderitaan anak-anakku sebaik shj pulang dri bandung...

si kakak cepat recover after jumpa doktor... tp si adik tidak... mayb faktor usia.. si adik agak lemah utk melawan virus JAHAT yg berkerumun dlm badannya... tidak lalu makan @ minum, x pon lepas msuk je, akan kluar blk aka muntah... x pon cirit... aduhai..... alangkah gundahnya hatiku tika itu... tuhan sahaja tepat ku mengadu... Ya Allah Ya tuhanku, kau maha penyanyang lagi maha mengasihani, sembuhkanlah penyakit annakku... itu shj dlm hati ku tiap hari & mlm...

adik dimasukkan ke hospital check punye2 cek...  suspect dtg dri BANDUNG alangkah terkejutnya daku... npelah aku x tau perlu mengambil vaksin terlebih dahulu sblm membawa mereka kesana??? ya Allah mmg salahku kau ampunkn dosaku kerana membiarkan anakku jatuh sakit...

alhamdulillah selepas 4 hari di hospital kami dibenarkan pulang... tq doktor2 semua... kpd korang2 semua ameklah iktibar yer... nak pergi blh tp utk kanak2 silalah tny doktor2 anda terlebih dahulu... ok sekian...

No comments:

Post a comment

Ilmu Pengetahuan Utk Semua....

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)